
Rudens - žiemos meniu
Naujus patiekalus ir austres į meniu įtraukiame sezoniškai. Įpusėjus rudeniui pristatome atnaujintą meniu Vilniaus ir Kauno Selfish.


KVIEČIAME SUSIPAŽINTI SU MENIU NAUJIENOMIS:
Rūkytos burratos užkepėlė
Su pomidorų confit ir artišokais


Skumbrės filė
Su degintų baklažanų piure, teriyaki padažu ir gaiviomis morkų - imbiero salotomis.


Tigrinių krevečių tartaras
Tigrinės krevetės, čili, imbieras, mangų čatnis ir sepijų majonezas.


Tuno ir lašišos kukuliukai
Su bulvių piure ir kopūstų - agurkėlių salotomis.


Skumbrės ceviche
Skumbrė, deginti apelsinai, greipfruitai, čili, kalendra


Aštri azijietiška jūros gerybių sriuba
Su kokosų pienu, imbieru, krevetėmis, midijomis ir daržovėmis.

